fotbollströjor

honom att tvinga sig tillbakaAlli var en vanlig start under MourinhoKöpa Fotbollströjor, Billiga Fotbollströjor

alli var en vanlig start billiga fotbollströjor på nätet spela fram till november


Tottenham-chefen Jose Mourinho har stängt alla samtal om att Dele Alli ska lämna klubben i sommar, men hade ett varningsord till mittfältaren. Alli var en vanlig start under Mourinho när den portugisiska tränaren först tog över i Tottenham i november.

England-internationalen såg ut att hitta sin bästa form under Mourinho fram tills koronaviruspandemin stoppade säsongen köpa fotbollströjor.

Men han var knappt med i Mourinhos sida i omstarten när Tottenham fortsatte med att säkra en plats i säsongens Europa League.

24-åringen var tillbaka i startlinjen för deras inledande ligamatch mot Everton, men han drogs av vid halvtid och han har inte med i matchdagslaget för någon av deras två sista matcher billiga fotbollströjor.

Rapporter har sedan föreslagit att Alli skulle kunna säljas av Tottenham efter undertecknandet av Gareth Bale på lån.

Men Mourinho har hällt kallt vatten på rykten som knyter Alli med en flytt bort från klubben, men Tottenham-chefen har utmanat honom att tvinga sig tillbaka in i laget fussballtrikots günstig.

Mourinho bekräftade också att Alli kommer att vara i truppen för att möta Shkendija i deras Europa League tredje omgångsmatch på torsdag.

Det betyder att Reguilon måste vänta till söndag för att eventuellt göra sin debut för klubben mot Newcastle.

Bale kommer dock inte att finnas tillgängligt på flera månader med några rapporter som tyder på att han inte kommer att vara redo att spela fram till november.