fotballdrakter

forandret seg imidlertid snart underDet forandret seg imidlertid snart underFotballdrakt Barn, Billige Fotballdrakter

det forandret seg imidlertid hvor kan man kjøpe fotballdrakter før 5. oktober i partey


Barcelona hadde fremstått som favorittene for signaturen i flere måneder, spesielt under Unai Emerys tid.

Det forandret seg imidlertid snart under Arteta, med klubben som viste lovende tegn på at de var på vei i riktig retning.

Arsenal avsluttet sesongen på en skuffende åttende plassering, men sikret Europa League-fotballen med en imponerende FA Cup-seier, som fikk dem til å slå Manchester City og Chelsea underveis.

De har også hatt et sterkt sommeroverføringsvindu, og innbrakt Gabriel Magalhaes for å styrke deres defensive muligheter sammen med Willian som gir litt erfaring foran.

Gjennom hele sommeren ble Arsenal-fansen imidlertid lurt på Aubameyangs fremtid fotballdrakt barn.

Flere hint ble droppet om at det ville være et spørsmål om tid, men Arsenal har nå bekreftet nyheten etter åpningsdagen 3-0 seier over Fulham.

Til tross for å være den andre siden av 30, er Aubameyang fortsatt en av Europas mest elitestrikere som har hatt en imponerende streikeprosent i løpet av sin tid i Emirates billige fotballdrakter.

Det ville ha vært en kø med klubber som jaget signaturen hans neste sommer hvis han skulle være tilgjengelig gratis maillot de foot pas cher.

Men Aubameyang tror helt klart i retningen Arteta tar klubben ved å signere en forlengelse, noe som kan antyde at han har fått løfter om at klubben vil fortsette å investere for å gi dem den beste sjansen til å klatre opp på bordet.

Gunners har i flere år ropt etter en sterk sentral midtbanespiller med Lucas Torreira forventet å forlate klubben i nær fremtid.

Henrikh Mkhitaryan er også ute av boken i Arsenal, og sparer klubben en liten formue i lønn etter at han dro gratis.

Det hadde vært noen spekulasjoner om at Alexandre Lacazette kunne gjøres tilgjengelig for å forlate Arsenal.

Men Aubameyang har et nært forhold til franskmannen, og han kunne ha indikert overfor Arsenal at han ønsket at spissen skulle være.

Og med Torreira og Martinez satt til å dra, trenger Lacazette kanskje ikke å dra uansett, da Arteta ser ut til å forsegle en ny ankomst til store navn før 5. oktober i Partey.